About Me

header ads

CSGO Benzeri Oyunlar

  BEĞENDİM 
  •  
  • 59 okunma
  •  
  •  
CSGO’dan bıktıysanız artık ne kitlesi güzel ne oyunun kendisi eğlenceli gelmiyorsa. Bu içerik tam size göre! CSGO benzeri 4 adet Masaüstü oyunu listeledik;

CS Tarzı Oyunlar

Zula

Zula Nedir?

Zula, MadByte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından dağıtılan, MMOFPS türünde Türk yapımı video oyunudur. Oyun Türkiye’den sonra ilk defa Brezilya’da, 2016 yılının Haziran ayında, Playspot firması tarafından yayımlanmıştır.
Resmi Sitesine Gitmek İçin Tıkla

War Rock

War Rock Nedir?

2004 yılında Dream Execution tarafından geliştirilen ve Nexon tarafından yayınlanan bir çok oyunculu birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, ücretsiz olarak ve çevrimiçi olarak indirilebilmektedir.
Resmi Sitesine Gitmek İçin Tıkla

Battalion 1944

Battalion 1944 Nedir?

Bulkhead Interactive tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan ve Microsoft Windows için yayınlanan çok oyunculu bir birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Şubat 2016’da bir Kickstarter kampanyası ile duyuruldu ve 23 Mayıs 2019’da yayınlandı.
Resmi Sitesine Gitmek İçin Tıkla

Insurgency

Insurgency Nedir?

Bu oyun “gerçeklik” konusuna kafayı takmış bir Half Life 2 modu olarak çıktı karşımıza. Ardından 2007 senesinde Insurgency: Modern Infantry Combat adıyla çıkan mod, DayZ ile ortak bir kaderi paylaşarak artan oyuncu ilgisi sonrasında stand alone sürümüyle karşımızda.
Resmi Sitesine Gitmek İçin Tıkla

Yorum Gönder

0 Yorumlar