About Me

header ads

Satın Aldığınız Gıdanın Muhteviyatını KlikTag ile Öğrenin


İnsanlar artık bir ürün tüketmeden önce bu ürünün faydalarını ve zararlarını da bilmek istiyorlar. Çünkü özellikle gıda alanında güvenilmesi zor ve işin hilelerini kullanan firmalar ortaya çıktılar. Bu hileler de insan sağlığı için son derece zararlı olabilmekte. Sağlıklı beslenmek için internet üzerinden gıda maddelerinin neler ihtiva ettiğini araştırmak oldukça önemli.

KlikTag


Gıdaların içinde çok çeşitli amaçlar için çeşitli katlı maddeleri kullanılmakta. Bu katkı maddelerinin bazıları güzel görünmesini, bazıları güzel tatlara sahip olması için konuluyor. Bununla birlikte raf ömrünü uzatmak, açıldıktan sonra çabuk bayatlamasını engellemek, güzel koku saçması için de kullanılan türlü türlü maddeler mevcut. İşte bizim için önemli olan da hangi gıda ürünün de hangi katkı maddelerinin kullanıldığını öğrenmek.

KlikTag

KlikTag Uygulaması Ne İşe Yarıyor?

İnsanların bu ihtiyaçları yazılımcılar tarafında da biliniyorlar. İşte KlikTag isimli mobil uygulama da yazılımcıların bu durumun farkına varmaları sonucu hayata geçirilen bir uygulama. KlikTag uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra yapmanız gereken tek şey ürünlerin üzerlerinde bulunan barkodları okutmak.

KlikTag


KlikTag uygulaması ürünlerin içindeki yağ oranından tutun içerdiği alerjik maddelere kadar her türlü ayrıntıyı önünüze koyuyor. Bununla birlikte şeker oranı, glüten miktarını, doymuş yağ oranını ve bunları gibi daha pek çok bilgiyi anında sizlere sunuyor. Uygulamanın en önemli taraflarından bir tanesi de uygulamaya tüketmek istemediğiniz katkı maddelerini tanıtarak, herhangi bir ürünün barkodunu okuttuğunuz anda ürünün sizin için uygun olmadığını size hatırlatması. Bu sayede ürünlerin muhteviyatını tek tek incelemek yerine önceden tanımlanmış olduğu için direkt olarak ürünün size uygun olmadığını öğreniyorsunuz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar